Enter your keyword

Services

The Answer to Everything

42ICT services

Design

42ict staat voor een volledig onafhankelijk, objectief en 100% customized design van uw technologische infrastructuur. Onze senior architecten zijn allemaal specialist in één van de Solution domeinen en nemen u mee in hun wereld met als doel een architectuur, die volledig aan uw eisen, wensen, behoeften en mogelijkheden voldoet. 42ict biedt u toegang tot de beste kennis, kunde en ervaring die in de markt beschikbaar is. Wij zijn er voor úw belang.

Maak een afspraak

Delivery

42ict staat voor regie en verantwoordelijk. Wij staan voor en achter onze designs. Wij zorgen voor de inkoop van de noodzakelijke producten tegen de best mogelijke prijzen. Wij managen en controleren de levering. Wij zorgen onder onze regie voor de juiste bestaffing van de projecten en opdrachten, zowel kwalitatief als kwantitatief. Indien noodzakelijk in samenwerking met onze groepspartner Number10 managen wij de realisatie binnen de door u gestelde kaders van kwaliteit, tijd en financiën. Wij stoppen pas als u tevreden bent. Wij zijn er, ook als onafhankelijke projectleider, voor úw belang.

Maak een afspraak

Support

42ict staat voor een volledige ontzorging, 7×24 bereikbaar, voor al uw supportvraagstukken. Wij nemen de communicatie met 3e partijen, vaak softwarepartners, voor onze rekening. Onze groepspartner Care4Contact biedt 1e lijns-ondersteuning, full enduser support, NOC- en SOC-dienstverlening (in ontwikkeling). Samen met onze netwerkpartners en vendoren bieden wij de in de samenwerkingsovereenkomst (SLA, XLA) afgesproken service en support. Hiermee biedt 42ict u toegang tot een onbeperkte hoeveelheid kennis en kunde. Wij zijn er, als dienstverlener, voor úw belang.

Maak een afspraak

Wilt u antwoord op al uw technische ICT-vragen?

Naar contact