Enter your keyword

Oplossingen

The Answer to Everything

42ICT Solutions

Workplace

42ict is uw kennis- en servicepartner voor de werkplek van gisteren, van vandaag en van morgen. Wij zijn gesprekspartner voor alle beschikbare werkplekconcepten: van traditionele fat-clients tot virtuele desktops en HTML5-based webwerkplekken, in elke hybride variant.

U kunt bij ons terecht voor elk gangbaar device en elk gangbaar Operating System. Onze ruime kennis op het gebied van Microsoft, Citrix en Linux, van RES en Appsense, helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst en staat garant voor de begeleiding en ondersteuning tijdens en na de transitie. Wij beantwoorden uw vragen en wensen over Office365 op maat. Onze groepspartner Care4Contact biedt 7×24 support voor al uw eindgebruikers.

Maak een afspraak

Cloud & provisioning

42ict is uw kennis- en servicepartner voor uw cloud & provisioning infrastructuur van gisteren, van vandaag en van morgen. Wij zijn gesprekspartner voor alle beschikbare concepten: van traditioneel on-premise tot publieke en private cloud-oplossingen, in elke hybride variant. Wij bieden bovendien toegang tot datacentercapaciteit, shared en dedicated, in Nederland en Duitsland.

U kunt bij ons terecht voor elk gangbaar public cloud-scenario (Azure, Google, Amazon) en elk gangbaar Operating System, met virtuele servers zowel gebaseerd op VMware als op Hyper-V. Onze ruime kennis op het gebied van Microsoft, Citrix, VMware en Linux, en van design, configuratie en inrichting van zowel traditionele serverbased (HP, Dell, Huawei, Cisco) tot hyperconverged (HP, Nutanix, Huawei) concepten helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst en staat garant voor de begeleiding en ondersteuning tijdens en na de transitie. Wij beantwoorden uw vragen en wensen over compute, cloud, storage, backup en connectivity op maat. Via onze groepspartner Care4Contact heeft u 7×24 pro-actieve monitoring en control en toegang tot support voor al uw incidenten.

Maak een afspraak

Data storage & backup/restore

42ict is uw kennis- en servicepartner voor uw storage architectuur en infrastructuur van gisteren, van vandaag en van morgen. Wij zijn gesprekspartner voor alle beschikbare concepten: van traditioneel diskbased tot flashbased, in elke hybride variant. Wij bieden u bovendien diverse backup/restore scenario’s, zowel dedicated als vendor-onafhankelijk, zowel on-premise als volledig cloud-based.

U kunt bij ons terecht voor elke gangbare storage oplossing. Samen met onze kennispartners zijn wij uitstekend in staat een vendor-onafhankelijk advies te geven, dat volledig gebaseerd is op uw technische en financiële wensen en vereiste IOP’s. Onze ruime (toegang tot) kennis op het gebied van HP, EMC, NetApp, HDS, Dell, Huawei en nieuwe oplossingen als Tegile en Cloudian, en van design, configuratie en inrichting van zowel traditionele (HP, Dell, Huawei, NetApp) tot hyperconverged (HP, Nutanix, Huawei) concepten helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst en staat garant voor de begeleiding en ondersteuning tijdens en na de transitie. Wij beantwoorden ook uw vragen en wensen over backup en restore op maat, met ruime kennis van gangbare cloudbased backupoplossingen, tot Veeam en Rubrik.

Via onze groepspartner Care4Contact heeft u 7×24 pro-actieve monitoring en control en toegang tot support voor al uw incidenten.

Maak een afspraak

Connectivity

42ict is uw kennis- en servicepartner voor uw networking en connectivity architectuur en infrastructuur van gisteren, van vandaag en van morgen. Wij zijn gesprekspartner voor alle beschikbare concepten: van wired tot wireless, van publiek tot privaat, van indoor tot outdoor, van radio tot WIFI, van hardwaredefined tot softwaredefined, in elke hybride variant. Wij bieden u bovendien diverse scenario’s, van eenmalige inrichting tot volledig gemanaged as-a-service.

U kunt bij ons terecht voor alle gangbare vendoren en oplossingen. Samen met onze kennispartners zijn wij uitstekend in staat een vendor-onafhankelijk advies te geven, dat volledig gebaseerd is op uw technische en financiële wensen en security- en performance-eisen. Onze ruime (toegang tot) kennis op het gebied van HP, Cisco, Aerohives, Brocade, Juniper, Ruckus en Huawei en van design, configuratie en inrichting van zowel vaste als mobiele infrastructuren helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst en staat garant voor de begeleiding en ondersteuning tijdens en na de transitie. Wij beantwoorden ook uw vragen en wensen over publieke en private oplossingen en aanbieders, zowel vast als mobiel op maat, en zorgen voor een netwerkinfrastructuur met de juiste throughput, prioritering en QOS.

Via onze groepspartner Care4Contact heeft u 7×24 pro-actieve monitoring en control en toegang tot support voor al uw incidenten.

Maak een afspraak

Voice

42ict is uw kennis- en servicepartner voor uw voice- architectuur en -infrastructuur van gisteren, van vandaag en van morgen. Wij zijn gesprekspartner voor alle beschikbare concepten: van vast tot mobiel, van publiek tot privaat,  van GSM tot WIFI, van PABX tot VOIP, in elke hybride variant. Wij bieden u bovendien diverse scenario’s, van eenmalige inrichting tot volledig gemanaged as-a-service.

U kunt bij ons terecht voor alle gangbare vendoren en oplossingen. Samen met onze kennispartners zijn wij uitstekend in staat een vendor-onafhankelijk advies te geven, dat volledig gebaseerd is op uw technische en financiële wensen en security- en performance-eisen. Onze ruime (toegang tot) kennis op het gebied van Siemens, Alcatel, Mitel, Cisco, Vodafone, KPN, T-Mobile en Tele2 en diverse nieuwe cloudoplossingen, zoals Thevoiceof365 en Voiceworks,  en van design, configuratie en inrichting van zowel vaste als mobiele en cloudbased voice oplossingen helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst en staat garant voor de begeleiding en ondersteuning tijdens en na de transitie. Wij beantwoorden ook uw vragen en wensen over publieke en private networking oplossingen en aanbieders, zowel vast als mobiel op maat, en zorgen voor een netwerkinfrastructuur met de juiste throughput, prioritering en QOS voor uw telefonie.

Via onze groepspartner Care4Contact heeft u 7×24 pro-actieve monitoring en control en toegang tot support voor al uw incidenten.

Ook voor specifieke contactcenter-oplossingen verwijzen wij u graag naar onze groepspartner Care4Contact.

Maak een afspraak

Security

42ict is uw kennis- en servicepartner voor uw security-architectuur en -infrastructuur van gisteren, van vandaag en van morgen. Wij zijn gesprekspartner voor een groot aantal beschikbare concepten: van endpointprotectie tot firewalls, van antivirus tot antispam en -malware, van MDM tot MCM, van prevention tot SIEM. Wij bieden u bovendien diverse scenario’s, van eenmalige inrichting tot volledig gemanaged as-a-service.

U kunt bij ons terecht voor alle gangbare vendoren en oplossingen. Samen met onze kennispartners zijn wij uitstekend in staat een vendor-onafhankelijk advies te geven, dat volledig gebaseerd is op uw technische en financiële wensen en security- en performance-eisen. Onze ruime (toegang tot) kennis op het gebied van Juniper, Cisco, Palo Alto, Fortinet, Huawei, ESET, TrendMicro, MacAfee, Logrhythm, Proofpoint en Symantec en diverse innovatieve oplossingen en van design, configuratie en inrichting van zowel vaste als mobiele infrastructuren helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst en staat garant voor de begeleiding en ondersteuning tijdens en na de transitie. Voor specialistische kennis en consultancy op het gebied van governance en compliance, van blockchain en traffic- en gedragsanalyse, van biometrie en cloud-DLP maken wij gebruik van onze groepspartner Arlington.

Via onze groepspartner Care4Contact heeft u 7×24 pro-actieve monitoring en control  (SOC) en toegang tot support voor al uw incidenten.

Maak een afspraak

Wilt u antwoord op al uw technische ICT-vragen?

Naar contact